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Pasta con salsiccia e zucchine / Paste cu carnat si dovlecei
















Ingredienti:
per 2 persone
* 180-200 g. di pasta corta
* 1-2 salsicce fresca
* 1 zucchina grande
* 2 cucchiai di olio d'oliva extravergine
* 1 spicchio d’aglio (1/2 cucchiaino polvere)
* 2-3 cucchiai di panna da cucina
* prezzemolo
* sale, pepe
* brodo di verdura
* parmigiano,grana

Rosoliamo la salsiccia (tolta dalla sua pelle) nel olio ,senza friggerla troppo. Togliamo la salsiccia e lo mettiamo da parte. Nella stessa padella , mettiamo aglio tritato e la zucchina tagliata a cubetti ,teniamo per circa 1 minuto ,aggiungiamo un po’ di brodo vegetale, la salsiccia e la panna. Cuociamo tutto per circa 8-10 minuti. Dopo che abbiamo lessato la pasta ,aggiungiamola nella padella e insaporiamola con il sugo. Se il sugo risulta troppo asciutto ,mettiamo un po’ d’acqua di cottura nella quale abbiamo lessato la pasta. Alla fine , mettiamo prezzemolo fresco tritato e pepe, saliamo se necessario. Serviamo subito con della grana o parmigiano grattugiato .







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Ingrediente:
pentru 2 persoane
* 180-200 gr. paste (tuburi, spirale, scoici,fundulite)
* 1-2 buc. carnat proaspat
* 1 dovlecel mai mare
* 2 linguri ulei
* 1 catel de usturoi (sau 1/2 lingurita putin praf)
* 2-3 linguri smantana
* patrunjel proaspat
* sare, piper
* parmigiano ras sau cascaval
* supa de zarzavat

Se pune in tigaie carnatul (scos din mat) cu 2 linguri ulei si rumenim putin carnea (fara sa se prajeasca mult),scoatem carnea din tigaie, o punem deoparte. In uleiul ramas punem usturoiul tocat marunt si dovlecelul cubulete, calim putin circa 1 minut , adaugam putina supa (cea concentrata), adaugam carnea si smantana, fierbem totul circa 8-10 minute. Punem pasta sa fiarba in apa clocotita cu sare ,respectam minutele de coacere de pe pachet. Cand este gata , luam pasta din apa de fiert si o punem in tigaia cu sos, adaugam putina apa de la fiert pastele, le lasam 1 minut pe foc potrivit , amestecand bine, adaugam patrunjel tocat , piper si sare daca este nevoie. In final sosul trebuie sa nu fie prea uscat; atunci adaugam si putina apa de la fierberea pastelor. Cand servim, punem parmezan sau cascaval ras deasupra.

Dal giardino...

In ultimo periodo, nel giardino, sono fiorite maggior parte delle piante, messe da me quest' anno. Purtroppo le ortensie…questo estate … hanno fatto pochi fiori.









Finalmente ho mangiato anche i peperoncini, cosi piccoli… ma piccantissimi



Il posto preferito di Elsa ,quando si ferma nel giardino.

Pesche ripiene con le noci / Piersici umplute cu nuci



Ingredienti:
* 7 pesche
* 150 g. di noci tritate
* 150 g. di miele
* panna montata
* rum
* cannella
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Scegliamo delle pesche mature (ma non troppo) ,se vogliamo togliamo la buccia, eliminiamo il nocciolo .Con un cucchiaino togliamo un po’ di polpa dove c’era il nocciolo, li bagniamo con rum. Tritiamo le noci e li mescoliamo con il miele. Riempiamo le pesche con le noci e sopra decoriamo con la panna montata , spolverizziamo con la cannella o mettiamo pezzetti di noci, gocciole di cioccolata, cereali …quello che ci piace.
Un dolce fresco per i giorni caldi.

Ricetta presa da un libro di cucina rumeno.Cu aceasta reteta, particip la culegerea retete cu fructe de vara a blogului Alchimia di Minù.









Con questa ricetta partecipo alla raccolta "ricette con frutta estiva" di Alchimia di Minù.




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bandiera Pictures, Images and Photos


Ingrediente:

* 7 piersici
* 150 gr. nuci
* 150 gr. miere miere
* frisca
* rom
* scortisoara


Mod de preparare:
Alegem persici mai coapte , le spalam si curatam de pielita …eu nu am facut …apoi le taiem in doua si le scoatem samburele. Cu o lingurita , scobim putin unde a fost samburele iar apoi le stropim cu putin rom. Intre timp amestecam nucile pisate mai mare cu miere si un varf de scortisoara , asa incat devine o pasta groasa. Umplem piersicile , deasupra le ornam cu frisca si presaram putina scortisoara , nuci ,ciocolata rasa, cereale …ce dorim.


Reteta, am luat-o dintr-o carticica de bucate romaneasca "Preparate reci pentru zile calde"
In reteta originala, in loc de sambure se face o bila din pasta de nuca ,se lipesc cele doua jumatati de piersici , apoi se orneaza doar cu frisca. In schimb , eu am preferat sa le fac in acest fel .

Polpette di pesce con salsa di maionese / Chiftele de peste cu sos de maioneza

Ingredienti:

* 500 g. di merluzzo congelato( baccalà ammollato o filetti del Mare del Nord)
* 4 cucchiai di piselli
* 1-2 fette pan carré ammollato nel latte
* 1 cucchiaio di farina
* 1 cucchiaino di polvere d’aglio o 1-2 spicchio d'aglio
* 1 cipolla piccola
* 1 uovo + 1 tuorlo
* prezzemolo tritato
* sale e pepe
Per la salsa :
* 150 g. di maionese
* 2 cucchiai di senape
* 4 cucchiai di panna da cucina
* prezzemolo tritato
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Lessate il pesce nel acqua con poco sale, lasciate a raffreddarsi. Il pesce freddo lo schiacciate bene con la forchetta e lo mescoliate con l’uovo e tuorlo, cipolla appassita in padella con poco olio di oliva (senza essere soffritta ) , i piselli , farina , il pane ammollato nel latte e strizzato bene, polvere d’aglio ,prezzemolo, sale e pepe. Ricavate dal composto delle polpette ,infarinatele e fatele friggere nell’olio di oliva molto caldo. Scolatele su carta da cucina e servitele calde con la salsa di maionese.
Si possono cuocere anche nel forno, li passate nel pangrattato e cuocere per circa 20minuti a forno preriscaldato.



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Ingrediente:

* 500 gr.peste congelat merluciu sau cod
* 4 linguri mazare din conserva
* 1-2 felie paine uscata inmuiata in lapte
* 1 lingura faina
* 1 lingurita praf de usturoi sau 1-2 catei usturoi
* 1 ceapa mica
* 1 ou +1 galbenus
* patrunjel
Sosul de maioneza
* 150 gr.maioneza
* 2 linguri mustar
* 4 linguri smantana dulce
* patrunjel tocat
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Se fierbe pestele in apa cu putina sare, se lasa sa se raceasca. Cand este rece se marunteste cu furculita, se amesteca cu oul si galbenusul, ceapa calita in putin ulei, 4 linguri mazare din conserva ,1 lingura faina,felia de paine inmuiata in lapte si stoarsa, praful de usturoi, patrunjel, sare , piper. Se fac chiftele de marime potrivita (ies 10 bucati),se dau prin faina si se prajesc in ulei. Intre timp se face o salsa din maioneza ,mustar, smantana si patrunjel, cu care se servesc chiftelele calde.
Se pot face si in cuptor, se dau prin pesmet si susan (daca dorim), se pun in cuptorul cald, circa 15-20 minute.

Sformato di melanzane con ricotta / Vinete cu sos de ricotta



















Ingredienti: 
* 2 melanzane grosse
* 150 g. di ricotta
* ½ mozzarella
* 1 cucchiaio di olio d’oliva extravergine
* 1 cipolla piccola
* 200 ml. di passato di pomodoro
* parmigiano
* basilico e sale
decorare con fettine di verdure grigliate

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Puliamo le melanzane di buccia , li affettiamo circa 1 cm di spessore ,saliamo e lasciamo a riposo per ½ ora. Li mettiamo sulla carta da cucina ,per assorbire la loro acqua, poi li mettiamo sulla piastra a cuocere , da tutte due parti.
In un tegamino mettiamo la cipolla tritata con un cucchiaio di olio d’oliva, rosoliamo poco e aggiungiamo poco acqua, lasciamo che la cipolla si ammorbidisce. Dopo qualche minuto, aggiungiamo la passata di pomodoro. Quando il sugo si e ristretto ,aggiungiamo la ricotta, basilico spezzettato e sale; spegniamo il fuoco dopo 1 minuto.
Prepariamo il sformato ,mettiamo poco sugo di ricotta sul fondo di una casseruola e sopra mettiamo delle fette di melanzane , ancora la ricotta e cosi finche abbiamo finito i ingredienti. Sopra si finisce con un strato di sugo alla ricotta ,cubetti di mozzarella e una spolverata di parmigiano.
Mettiamo nel forno riscaldato , per circa 30 minuti. Lasciamo che si raffredda un po’ e possiamo servire.
Se vi sembra che il sugo di ricotta per la preparazione e troppo ,con quello che rimane, potete condire la pasta.







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Ingrediente:

* 2 vinete mari
* 150 gr. urda - ricotta
* ½ mozzarella
* 1 lingura de ulei masline
* 1 ceapa mica
* 200gr. sos de rosii
* parmezan
* busuioc
* sare
se orneaza dupa  plac cu felii de legume la gratar

Vinetele se curata de coaja ,le taiem in felii de circa 1cm, le saram si le lasam ½ ora deoparte. Dupa aceea, le punem pe hartie de bucatarie absorbanta , asa incat sa absoarba lichidul lasat si le coacem,pe ambele parti, pe gratar sau in tigaie de teflon. Punem intr-o craticioara ceapa tocata si lingura de ulei , rumenim putin si adugam putina apa, lasam sa se inmoaie ceapa si dupa aceea adugam sosul de rosii, lasam sa scada putin si apoi adaugam , busuioc si ricotta , sare .Dupa 1 minut stingem focul .
Punem putin din sos cu ricotta pe fundul unei forme, adaugam un strat de vinete si deasupra sos cu ricotta, un strat de vinete si altul de sos , asa pana cand am terminat cu vinetele. Deasupra se termina cu putin sos , cubulete de mozzarella si putin parmezan ras …daca dorim. Introducem in cuptorul incalzit, 30 minute minute. Lasam cateva minute sa se mai raceasca si apoi servim.


Daca vi se pare mult sos ,nu este necesar sa-l folositi pe tot. Puteti sa faceti cateva paste fierte si apoi condimentati cu el.

Polpette di zucchine / Chiftele de dovlecei

Ingredienti:

* 3 zucchine
* 1 uovo
* 5 cucchiai di formaggio quartirolo grattugiato o grana, parmigiano
* 2 cucchiai di farina o pangrattato
* sale e pepe
* 1 cucchiaino di polvere d’aglio / 1-2 spicchio
* prezzemolo
* olio per friggere
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Puliamo le zucchine di buccia , li grattugiamo e mettiamo del sale. Lasciamo le zucchine grattugiate a riposare minimo 1 ora ; cosi lasciano bene la loro acqua e dopo strizziamo bene .
Mescoliamo bene le zucchine strizzate con l’uovo, quartirolo grattugiato, farina/pangrattato, aglio, sale, pepe, prezzemolo tritato .Prendiamo con un cucchiaio e mettiamo nell’olio caldo ,friggendo le polpette .Li mettiamo sulla carta da cucina ; li serviamo calde .Si possono mangiare anche fredde.



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Ingrediente:

* 3 dovlecei
* 1 ou
* 5 linguri branza rasa telemea o parmezan
* sare si piper
* 2 linguri faina sau pesmet
* 1 lingurita praf de usturoi; sau 1-2 catei de usturoi tocat marunt
* ulei pentru prajit
* patrunjel
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Dovleceii se curata de coaja, se rad intr-un castron si se presara cu sare. Se lasa sa stea o ora (minim) si se storc bine de zeama care s-a lasat. Se pun in alt castron, se adauga oul, branza rasa, faina/pesmet , usturoiul, piper si sare, patrunjel tocat, amestecand totul bine. Se ia cu lingura din compozitie si se pune intr-o tigaie in ulei incins sa se prajeasca, iar apoi le punem pe hartie, sa asoarba uleiul de la prajit. Se servesc reci sau caldute.

Pomodori ripieni di riso / Rosii umplute cu orez

Ricetta presa da un libro di cucina rumeno.

Ingredienti:
* 10-12 pomodori
* 1 cipolla
* 1 carota
* 1 tazza di riso
* 300g. di funghi in scatola
* 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
* brodo vegetale
* prezzemolo
* formaggio grattugiato grana, pecorino, parmigiano
* sale e pepe
Per sugo
* ½ tazza di acqua
* 2 pomodori sbucciati dalla loro pelle
* 2 cucchiai di olio
* un spicchio di aglio o 1 cucchiaino polvere d’aglio
* sale
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Si taglia la parte di sopra del pomodoro, dove c'e il picciolo, si toglie la polpa e i semi e salate , si mettono rovesciati a sgocciolare , cosi lasciano la loro acqua. In un tegame mettiamo la cipolla tritata finemente ,l'olio e la carota grattugiata, rosoliamo un po’ sul fuoco , aggiungiamo il riso e cuocerlo per un paio di minuti ,aggiungete il brodo di verdure. Quando incomincia a bollire, aggiungete la polpa di pomodoro tritata e anche poco di sugo,i funghi scolati di olio e tritati ,sale e prezzemolo.
Tenete ancora per altri 5 minuti e spegnete il fuoco. Deve risultare un riso non troppo asciutto, con lui riempiamo i pomodori.
In un tegamino mettiamo 2 cucchiai d'olio ,un spicchio d'aglio tritato a soffriggere ,aggiungiamo i due pomodori spelati e tritati bene ,mezza tazza di acqua e sale ,lasciate a bollire circa 10 minuti .
Mettiamo i pomodori ripieni di riso in una pirofila per forno, sopra rovesciamo il sugo , e spolverizziamo con del formaggio grattugiato,inforniamo per 15 minuti . Si possono servire nel piatto con del prezzemolo tritato, caldi .Sono buoni anche freddi.



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Reteta luata dintr-o carte de bucate romaneasca.

Ingrediente:
* 10-12 rosii
* 1 ceapa mare
* 1 morcov
* 1 cana de orez
* 300 gr. ciuperci in conserva
* branza rasa (parmezan,cascaval) de pus deasupra
* supa de zarzavat
* 4 linguri ulei de masline
* patrunjel tocat
* sare,piper
Pentru sos:
* apa(1/2 cana)
* 2 rosii curatate de pielita
* 2 linguri ulei masline
* 1 catel de usturoi tocat marunt sau 1 lingurita praf de usturoi
* sare
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Se taie rosia in partea unde a fost codita, se scoate miezul cu semintele, se sareaza si se aseaza cu gura in jos sa se scurga.In acest timp,ceapa taiata marunt se prajeste in ulei, impreuna cu morcovul ras, se adauga orezul si,cand incepe sa se rumeneasca ,se stinge cu supa de zarzavat. Se lasa sa dea 2-3 clocote, se adauga miezul rosiilor tocate si zeama (nu neaparat tot) si apoi ciupercile tocate si scurse de ulei (daca sunt cele conservate in ulei), se tine alte 5 minute, se adauga sarea, patrunjelul. Important este ca compozitia finala sa fie putin zemoasa. Se umplu rosile, se aseaza intr-o cratita si se toarna deasupra sosul facut din apa, ulei, sare, rosile curatate de pielta si tocate marunt, usturoiul, tinute la foc potrivit, circa 10 minute. Deasupra rosiilor se presara putina branza rasa . Se dau la cuptor 15 minute la foc mic. Daca dorim le servim cu putin patrunjel tocat deasupra. Se servesc calde dar sunt bune si reci.

Insalata di pasta fredda / Salata de pasta rece


Ingrediente:
per 4 persone

* 400g. di pasta corta farfalle, fusilli.
* ½ cipolla
* 5 cucchiai di olio extravergine
* 2 cucchiaini di senape
* 1 peperone giallo o rosso
* 1 cetriolo
* 150 g. di wurstel
* 150 g. di provola affumicata
* qualche foglie di basilico
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Tritate la cipolla molto finemente e versatela nell’olio in cui avrete già emulsionato il senape.,lasciate riposare per almeno ½ ora. Fate cuocere il peperone in forno caldo, spellatelo, eliminare i semi e tagliatelo a falde .Tagliate a cubetti la provola ,a rondelle il wurstel , a fette non troppo sottili il cetriolo. Lessate al dente la pasta e tenetela sotto l’acqua fredda .Versatele poi in una ciotola e conditele con l’olio alla cipolla e senape filtrato. Unite i peperoni ,i wurstel ,il cetriolo,, la provola, le foglie di basilico spezzate ,sale e pepe. Servite la pasta fredda , dopo che si e riposata in frigo, minimo ½ ora .








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Ingrediente:
pentru 4 portii

* 400 gr. paste scurte tip fundulite, spirale .
* ½ ceapa tocata marunt
* 5 linguri ulei masline
* 2 lingurite mustar
* 1 ardei copt taiat fasii (rosu sau galben)
* 1 castravete proaspat taiat rondele
* 150 gr.crenvursti taiati rondele
* 150 gr. cascaval afumat taiat cubulete
* cateva frunze de busuioc (se poate folosi si cel uscat)
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Emulsionam uleiul de masline cu mustarul, apoi adaugam ceapa tocata marunt, se amesteca bine , se lasa sa se aromatizeze, circa ½ ora. Intre timp pastele se fierb,le punem in apa clocotita cu sare, cand sunt gata (nu trebuie sa devina prea moi..."al dente" ), se scurg si se clatesc imediat cu apa rece.
Dupa minim ½ ora, filtram uleiul emulsionat cu mustarul si ceapa. Se pun pastele intr-un castron iar peste ele turnam uleiul, apoi celelalte ingrediente: ardeiul gras copt taiat fasii, castravetele si crenvurstii taiati rondele, cascavalul taiat cubulete, cateva frunze rupte marunt de busuioc. Busuiocul, se poate folosi si cel uscat. Adaugam sare si piper dupa gust. Pasta se amesteca bine iar apoi se da la rece ,minim ½ ora. Se servesc reci.

Gelato al cacao / Inghetata cu cacao





Dessert fresco per i giorni caldi.🍧 Gelato al cacao, cremoso e gustoso con pochi ingredienti... preparato senza gelatiera.🍦😋 
Volendo, potete aggiungere qualche biscotto e preparate un buonissimo parfait con biscotti, ricetta qui.

Ingredienti:

* 400 g. di panna montata
* 7 cucchiai di zucchero
* 3 uova
* 1 tuorlo
* 8 cucchiai di acqua naturale
* 5 cucchiai di cacao
* un pizzico di sale


Procedimento: 
Mettete in un tegamino , lo zucchero, acqua e il cacao. Mescolate a fuoco basso finche si scioglie bene lo zucchero , poi lasciate a raffreddare. Separatamente, sbattete le uova e il tuorlo, aggiungete il cacao raffreddato , un pizzico di sale e la panna montata. Mescolate tutto lentamente. Mettete il gelato nel freezer per qualche ora. Quando è pronto , servite con il cocco grattugiato e volendo con pezzettini di noce.





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O reteta veche, avuta de acasa ...se aseamana mult cu parfeul, care se gasea odata prin cofetarii. Daca adaugati si cativa biscuiti ,iese un delicios parfeu cu biscuiti...reteta aici.

Ingrediente:

* 400 gr. frisca
* 7 linguri zahar
* 3 oua
* 1 galbenus
* 8 linguri apa
* 5 linguri cacao
* un varf de sare


Mod de preparare: 
Zaharul , apa si cacaoa ,se topesc la foc incet intr-o craticioara, dupa care se lasa la racit. Separat se bat bine ouale + galbenusul , apoi le adaugam peste cacaoa topita si racita. La urma adaugam un varf de sare si frisca .O punem in congelator . Putem servi deasupra, cu bucati de nuca si cocos ras .




Spaghetti ai pomodori secchi e pane grattugiato / Spaghetti cu rosii uscate si pesmet



Un piatto veloce e gustoso.


Ingredienti:
per 4 persone

* 320 g. di spaghetti bucatini
* 250 g. di pane grattugiato (pane raffermo)
* 40 g. di pecorino, grana, parmigiano
* 160 g. di pomodori secchi
* 30 g. di capperi
* 50 g. di acciughe sott’olio
* prezzemolo
* uno spicchio d’aglio
* 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
* sale
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Mettete i pomodori in una ciotola con acqua calda e lasciateli ammorbidire per 20 minuti. In una padella tostate il pane grattugiato sul fuoco, senza aggiungere grassi. Tritate il prezzemolo con le acciughe e i capperi. Scolate i pomodori e tagliateli a strisce. Versate in una ciotola tutti ingredienti con il pecorino. Cuocete i bucatini in acqua salata , scolateli e metteteli in una padella con olio e un spicchio d’aglio per 1 minuto, togliete aglio e aggiungete il trito di pane e pomodori,mescolate bene. Se vi sembra troppo asciutto ,aggiungete un po’ di acqua di cottura. Servite subito caldi.







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Ingrediente:
pentru 4 persoane:

* 320 gr. spaghete din acelea mai groase (bucatini)
* 250 gr. pesmet (sau paine uscata si maruntita la blender )
* 160 gr. rosii uscate in ulei ( in lipsa, se poate folosi si crema de rosii pentru tartine)
* 30 gr. capere
* 50 gr. hamsii in ulei
* 1 catel de usturoi
* patrunjel
* 40 gr. parmezan ras (pecorino, parmigiano)
* 4 linguri ulei de masline
* sare
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Punem rosile uscate in apa calda , sa se inmoaie, circa 20 minute. Intr-o tigaie teflon, punem pesmetul si il rumenim pe foc, fara grasime , apoi il dam deoparte. Tocam patrunjelul marunt, hamsiile si caperele. Dupa ce rosiile s-au inmuiat, le taiem fasii marunt.
Intr-un castron, punem toate ingredientele de mai sus si le amestecam bine. Fierbem spaghetele "al dente" ,in apa sarata si dupa ce le scurgem (nu le spalam), le punem intr-o tigaie cu 4 linguri uleiul de masline si un catel de usturoi taiat . Amestecam la foc mic, 1 minut , scoatem usturoiul si adaugam pesmetul aromatizat cu capere, rosii, patrunjel si hamsii. Daca vedem ca sunt prea uscate , putem pune putin din apa in care au fiert spaghetele. Daca nu, lasati asa mai uscate... depinde de gustul fiecaruia...vedeti voi. Se amesteca totul bine si se serveste imediat, calde.

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